W związku z tym że stwierdziłem iż czas na zrobienie porządków w swojej kolekcji SIDów, stwierdziłem także że warto ją zaktualizować. W miarę porządków będe wystawiał linki do co ciekawszych kawałków.
Stwierdziłem także że warto obrać jakiś schemat, bo przegląd od zera nie ma sensu (robiłem to już i tak o dwa razy za dużo ;) ). Obrałem kilka, a jednym z nich jest wyszukiwanie rzeczy po jakichś kluczach. W wymienionej poniżej liście kluczem jest rok 2010-2012. Sami oceńcie jak teraz na SIDzie grają. Na razie pierwsza część, ale jak bedzie zainteresowanie będe się starał wystawiać co ciekawsze wyszukane linki.
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.