Długi wywiad, słucham z zainteresowaniem po kawałeczku. Większość mi się podoba, bo chłopaki z Suspect to równi goście i fajnie opowiadają o swoich doświadczeniach na scenie. Jestem może w 20 minucie i co mi się nie podoba to prowadzący. Za takie coś jak w min. 9:35 to powinno się go powiesić za wiadomo co. Chyba, że to był żart, którego nie zrozumiałem. Mam wrażenie, że Remix i Mufa byli znacznie lepiej przygotowani do rozmowy z Suspectem w Amidze bez Ściemy.
Jestem może w 20 minucie i co mi się nie podoba to prowadzący. Za takie coś jak w min. 9:35 to powinno się go powiesić za wiadomo co.
Chodzi Ci o tekst "kolejny kolega, nie pamiętam jak się nazywa"? Zanim powiesisz to tylko Ci podpowiem, że Sim1, Kane i Pillar to koledzy z liceum, wspólnie jechali też na Mountain Beer w 1992...
Facet jest chodzącą encyklopedią, a jego wiedza na temat polskiej amisceny i pamięć do szczegółów robią na mnie ogromne wrażenie ilekroć rozmawiamy.
A jeśli tak to zwracam honor i cofam wykonanie kary . Mimo wszystko fajnie by było gdyby ta chodząca encyklopedia się jakoś przedstawiła, albo chociaż zasygnalizowała, że ma certyfikat jakości demoscenowej Jazzcata .
Z ciekawości kliknąłem w link w jednym z komentarzy, żeby zobaczyć o co kaman. Patrzę 1,5h nawijania i myślę "ło matko, ale długo". Few moments later kończę oglądanie całości
Bardzo pozytywny materiał, słuchając go wracały dobre wspomnienia z przeszłości.
Tryb Smooth był super :) Pomijając "mazianie", można było wyciąć brusha, wkleić go idealnie w to samo miejsce, i na krawędziach robiło się z automatu "wygładzenie pikseli", oczywiście im większa paleta kolorów, tym lepszy efekt :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.