Witka! Szukam dema jak w tytule, nigdzie nie moge go znalezc. Bede wdzieczny za wszelka pomoc w poszukiwaniu :)
Jak ktos nie kojarzy, tu jest screenshot http://www.pouet.net/prod.php?which=4696
Dzieki! :) Mam jeszcze z tym demem klopot, proba wyciagniecia modulu ExoticRipperem spalila na panewce :(
Sa jeszcze inne sposoby zeby wyciaganc muzyke z tego dema?
reset kompa -> boot bez system (no startup-sequence) -> uruchomic exotic ripper (ja pprobowalem z 3.2 z gui) -> uruchomic intro -> wylaczyc je -> w exotic ripperze dac "hunt" -> powinien znalezc modul spakowany tracker-packerem -> nagrac go razem z samplami -> wlaczyc prowizarda -> wczytac plik i zamienic go na modul protrackera.
u mnie zadzialalo. :)
jakby co to moge podeslac modul.
(ps. to samo tylko szybciej mozna zrobic w winuae dzieki wbudowanem wen prowizardowi)
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.