Mam problem z demami tej właśnie grupy, wiem że polecają 060, lecz ja takiego cuda nie posiadam, więc muszę się zadowolić moją 040/50. Więc odpalam demko LittleNell. Chwilkę się wczytuje i jest, na początku widać ciemne chmury i bloki, no i odrazu się zaczyna kaszanić grafika tychże bloków, znikaja pojawiają się, zniekształcają się, później jest widok z kamery pnącej się do góry wzdłuż bloku, teraz ekran tylko miga, raz czarny, raz ok. No i tyle, dalej następuje zwis i tyle...
Demo perfect circle natomiast dobiega do końca, jedynym przykrym efektem jest miganie obiektów 3D...
Znowu OceanMachine zacina się gdzies w środku, w lesie, i znowu ta zepsuta grafika.
Znowuż innego dema tej grupy (chyba magic) nie mogę odpalić, ale to z dlatego, że niemogę wykombinować co zrobić aby mieć 31mb wolnego fastu... Usunąłem wszystkie bufory z s-s, no i niemam stacji dyskietek więc nie moge zabootować z flopa, remapolla nie moge usunac bo 3.9 sie niewczyta, chyba ze wrocę do 3.1.
Mam też problem z demem multiverse LNSa. To się wczytuje, i odrazu zwiecha...
Czy na innych 040 też tak jest, czy może jest to spowodowane dziwną wersją mojego CPU, lub Guru wie czego? (Np. mp3 chodza tylko na mpega020.library, quake, imagefx nie chodzi)
Ostatnia modyfikacja: 24.01.06 17:59
Ostatnia modyfikacja: 24.01.06 18:25