[#1]
Raport z Oblęzonego Miasta - Polska Scena 2k10 raport
Panie i panowie, drodzy scenowcy, po paru dniach pisania, przerzucania demek ze wszystkich polskich zlotów 2k10, wkurzania się na chodzącą jak chce Komodę, Atarynkę, Amigę i resztę stadka komputerków które służyły do wciągania stuffu do raportu, oglądania piców, słuchania muzyczek, myślenia i rozmawiania z ludźmi przed wami pierwszy od lat... RAPORT Z OBLĘŻONEGO MIASTA, czyli raport z polskiej sceny AD 2010! Przepraszam za ew. błędy, materiału była gigantyczna ilość i dziwie się jak ja w ogóle mogłem to próbować sam ogarnąć.
Akira/Pulse ^ Scenial
link do artka:
http://www.scenial.pl/archives/2438
"...Pamiętam z jakimi wypiekami na twarzy czytałem Top Secretowe Raporty, podsumowujące co się działo na rynki gier komputerowych, platform itp W jednym z nich, na początku lat 90", gdy PC tylko zaczął rosnąć ale był cały czas za 8 i 16 bitowcami, autor przewidział słusznie kryzys na rynku domowych komputerów. Nie ma Top Secretu, nie ma 'Świata Atari', nie ma 'Commodore & Amiga', od lat nie ma gdzie przeczytać nowego Raportu :/ By nie popadać w kompletne przygnębienie z powodu braku tegoż podsumowania, nie pozostaje mi więc nic innego jak samemu spróbować takowy napisać... "