Zawsze uważałem, że nie trawię takiej muzy, ale kawałek Animal Planet leci już u mnie trzeci dzień. Nawet nie drażni mnie ten weselny bit ;) HiHat jest ok. Trochę bym go wycofał do tyłu w panoramie i w ogóle byłoby git.
Z listy ulubionych modułów podesłanych przez Kagastera w po¶cie # 46 i podlinkowanych w po¶cie #51, a których sam nie wymieniłem, przypomniał mi się Act of impulse by Mantronix & Tip. Dodałbym jeszcze Gateway tych autorów. Aba moduły pochodz± z musicdisc Crystal Symphonies
Od jakiego¶ czasu nie natrafiłem na nic godnego uwagi. Wreszcie na modules.pl przesłuchałem kilka utworów z Top 10 na głównej stronie. Warto polecić wszystkie. Ja podlinkuję Astaris Karstena Kocha. W moim klimacie.
Odsłuchiwałem jeszcze trochę utworów na modules.pl. i jestem pozytywnie zbudowany. Dead flower by Falcon/Pulse+TDR jest tym, co chciałem pokazać zakładaj±c ten w±tek: na Amidze wci±ż da się tworzyć piękne rzeczy.
Lista Top downloads na tej stronie zawiera kilka niezłych kawałków. A tale about unnamed bard AceMana należy moim zdaniem do jego najlepszych kompozycji, które mam wrażenie, s± coraz lepsze.
Zapl±tałem się chwilowo w 8 bitach. Podlinkuję remix muzyki z gry Spy vs Spy by Peter W. Na swojej stronie autor pisze, że inspiruje go m.in. muzyka z demo-sceny Amigowej, na której się udzielał.
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane s± tzw. cookies
(ciasteczka). Służ± ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jeste¶my zobowi±zani do poinformowania Cię o tym w wyraĽniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przegl±darki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.