@grg,
post #2
Dzięki, fajnie że się podoba. :)
jak dla mnie naprawdę gustowne czarne tło i pojedynczy link do Flasha, tak trzymać !!!11111
No czarne tło musi być na wejściu. ;) To taka amigowa tradycja, produkcji tamtych czasów...
Ja chciałem żeby strona była w czystym HTML i działała na klasycznych Amigach i starych przeglądarkach, ale zostałem wysmiany, że to już nie te czasy... :D No to jest jak jest, maksymalnie prosto, a plusem są filmiki z YT.
Strona będzie na pewno uzupełniona o więcej grafik, moduły i archiwum asm Ostera.
A tak na marginesie Rzokol, to z jakiego systemu korzystasz, że nie możeszużywać Flasha? ;) To musi być chyba coś nie z tej epoki - tak trzymaj... :D
Fajnie No to strona już jest, a jakieś plany na przyszłe produkcje? Czy też chcieliście odbyć jedynie taki nieco nostalgiczny trip?
Czas pokaże. :) Jest spora szansa, że coś nowego powstanie, ale nie będę tutaj deklarował kiedy i na co, bo kiedyś mieliśmy zrobić coś razem z Dalthonem/Joker (efekty nadal mam na twardzielu), a niestety nic z tego nie wyszło (szkoda, wielka szkoda), bo straciliśmy zainteresowanie sceną.
Ostatnia modyfikacja: 28.08.2011 13:49:31