Jak w temacie. Kto kojarzy jakieś dema które korzystają z RTG i najlepiej AHI ? Są takie wogóle? Postawiłem sobie dziś Amithlona na starym pc i coś bym potestował ;)
Może coś od Elude, ale pamiętaj że nie masz już rozdzielczości o wymiarach PAL320 256, i obraz będzie wyświetlany na wyższych, mi wyświetlał obraz na ekranie w 2 razy, jedno pod drugim :)
Na Eludwych demach mozna zapodac parametry -double -ahi. Wtedy dzialaja na 640x480.
Te parametry jesli dobrze pamietam nie dzialaja na wszystkicj ich produkcjach ale mozna przetestowac. Kiero by musial sie wypowiedziec.
A ja mam drobny problem z demami Elude na MorphOS-ie 3.9 na Powerbooku G4. O ile przy domyślnym uruchomieniu dema odpalają się w okienku i wszystko jest OK, tak przy wymuszeniu pełnego ekranu (- double -wide), pojawiają się już jakieś przekłamania graficzne w ich demach. Da się coś z tym zrobić?
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.