@Mikrobi,
post #1
Nie jesteś sam w braku zrozumienia - mnie też to dziwi. Ale może jest tak, że demo (chyba bardziej dentro by tu pasowało, ale mniejsza z tym) wystartowało jako jedyne? Albo może reszta była tak koszmarna, że dostało przynajmniej jeden punkt? Dobra, pozwoliłem sobie na ironię, ale już piszę dlaczego.
Pominę koszmarny w
mojej opinii walor estetyczny, bo to kwestia gustu. Odniosę się do czegoś innego, bardziej neutralnego. Konkretnie do tego momentu już na początku dema:
Znaczy się co, AGA jest cheatem? Akcelerator jest cheatem? Czy może skrzętnie napisany kod jest cheatem? Prekalkulacja jest cheatem? Przecież pod to można podpiąć dosłownie wszystko, co da się stworzyć (lub odtworzyć) na komputerze. A skoro startuje w kategorii A500 OCS 512/512, to po co w ogóle takie fanfary?
Zwróćcie uwagę na odczuwalną, około
dwudziestosekundową(!) pauzę przed, w trakcie i po napisie MAKT (z szacunku nie nazwę tego logiem). Co się dzieje podczas tej pauzy? Nie trzeba nawet zgadywać.
Spaceballs mają swój znaczący dorobek na scenie, czego nie kwestionuję, ale uważam, że z tym pojechali po bandzie. Darowaliby sobie tak niskiego polotu tekst o Adze, kartach turbo i innych "cheatach" - przynajmniej nie byłoby punktu "zaczepki"
PS Zapomniałem dodać: Mój tekst zawiera cheaty
Ostatnia aktualizacja: 16.02.2017 01:01:42 przez Umpal