[#1]
Nowy materiał (Closer) skończony w 80%!
Chciałbym pochwalić się, że mimo braku czasu, udało mi się dokończyć kolejny utwór na przygotowywany materiał - nowy album "Closer" (na stronie
www.xtd.evil.pl w dziale "muzyka" dostępna wstępna lista utworów z oznaczeniem, które są już skończone).
10 z 15 utworów jest ukończonych, pozostałe są przeważnie w zaawansowanej fazie.
Po długim namyśle postanowiłem, że gdy uda mi się skończyć wszystkie, wystawię po prostu całość jako materiał do pobrania na stronie. Czy zrobię również fizyczne nośniki zależy od zainteresowania.
Kolejne rzeczy będę przygotowywał już bez specjalnego planu (tak, jak dawniej moduły), więc po skończeniu utworów na płytę, jeżeli nadal będę coś tworzyć (wszystko zależy od tego, czy ludzie będą chcieli słuchać mojej muzy) - będę po prostu zamieszczał je w osobnym dziale. Ale może nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość. :)
Dla tych, którzy wspierają mnie aktywnie (poprzez dział "wsparcie" na stronie), 10 z 15 utworów (wszystkie skończone) jest już dostępnych do pobrania (mogą się zmienić lekko brzmieniowo ale już są).
Trzymajcie kciuki, żebym miał więcej czasu i chęci.
XTD
Ostatnia aktualizacja: 23.08.2017 15:17:53 przez XTD