[#1]
Skan Retusz Amiga Kompo - Amigowisko (SRAKA)
Jak już raz zapowiadałem, a niniejszym ogłaszam - na najbliższym Amigowisku #5 (25-26 listopada) w Brzesku (małopolska) odbędzie się konkurs o smakowitym skrócie SRAKA, czyli Skan Retusz Amiga Kompo - Amigowisko.
W konkursie biorą udział prace graficzne wykonane w rozdzielczości 320x256 pikseli w 32 kolorach, będące cyfrowym, amigowym retuszem skanu bądź fotografii (dowolnej, wybranej przez uczestnika). Dopuszczalna jest zmiana tła, niedopuszczalne natomiast - robienie kolaży z elementów kilku "Borisów Vallejo" na raz - skupiamy się na jednej pracy.
Do obrazka proszę dołączyć oryginalny obraz oraz kilka wersji "produkcyjnych". Prace nadsyłamy na mój adres e-mail podany w profilu, otrzymanie potwierdzę mailowo. Deadline do nadsyłania entries to poniedziałek 20 listopada, godzina 23:59:59.
Głosowanie odbędzie się na miejscu, w formie elektronicznej (mam nadzieję).
Przewidziane są atrakcyjne nagrody "sprzętowe" oraz wyróżnienia Cechu Rzemiosł Różnych.
Dziękuję za uwagę.
EDIT (żeby wyklarować niejasności, bo nie każdy czyta wątek do końca):
UWAGA, zgodnie z tym co ustaliliśmy w wątku przeróbka dotyczy konkretnego obrazu - "Chrzest Polski" Matejki. Oczywiście prace będące prostym remapem wykonanym w programie graficznym kilkoma kliknięciami nie będą dopuszczone do konkursu (stąd potrzebujemy kilku stadiów pośrednich tworzenia pracy).
Ostatnia aktualizacja: 19.11.2017 09:25:50 przez recedent