Kurcze, u mnie ani przy ustawieniach na ECS ani na OCS (+ oczywiście NO CACHE) demo nie działa. Nie ma zwiechy, ale jest po prostu freeze na czarnym ekranie.
No to sobie na Amiga Eastern Meeting pooglądaliśmy ...
Potwierdzam- na mojej 600tce z Furią nie było szans prawidłowo odpalić. Pod sam koniec się wywalało. Dopiero w domu na 500tce z 512kb chip plus 512kb slow/fast ruszyło poprawnie
KK mi kiedyś powiedział - "Niby dlaczego Zener ma ruszyć na innych konfiguracjach, skoro jest przeznaczone na A500? Demka na 030 też nie chodzą na gołej A500" :D
Chciałem się tu postawić, że mi na mojej A1200 to demo poszło, ale sprawdziłem, nie było to na A1200 tylko na GOŁEJ A600 z kickiem 2.0! Poleciało, aż miło!
BTW Świetna produkcja!
Wiem. Chodziło mi o dyskietkę którą można było kiedyś kupić np. na ebayu. Nazywała się relokick 1.4 i zawierała "ulepszony" kick 1.3, można było na przykład włączyć cache.
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.