@Aniol, post #28
Nie mam nic przeciwko hardcorowym tekstom i koszarowemu humorowi, ale treść tego zina jest zwyczajnie kiepska, prymitywna, całkowicie nie śmieszna. Jakby tworzył to 14-latek, i faktycznie kojarzy się z patostrimami.
Szkoda takie śmiecie tu pokazywać.
@shogoth, post #1
@Aurel, post #37
Przepraszam, ale co ma wspólnego z PPA, Amigą i sceną jakiś pdf z tekstami o dupie, gównie, rzygach i kleksach z odbytu? Proponuję przenieść cały wątek do rzeźni albo całkowicie usunąć. Może jak wszyscy mieliśmy po 12 lat to obskurne teksty były śmieszne i ciekawe, ale teraz żal na to patrzeć. Nie chodzi o cenzurę, tylko o żenująco dziecinny poziom. Forum PPA i sama Amiga ma klasę i renomę, do której autorzy pdfa nie dorastają.
@uhu, post #39
@amikoksu, post #40
Większą patologią jest czytanie tego w wieku w którym jest się bardziej świadomym, czyli dzisiaj. Za gówniarza mogło to w jakiś sposób bawić. Dzisiaj tych samych nie powinno, a jeśli jest inaczej to może przydało by się zasięgnąć odpowiednich specjalistycznych porad bo może jest się jeszcze do uratowania. A może to tylko pasja.
@shogoth, post #41
@amikoksu, post #40
@sanjyuubi, post #47
Prędzej powinieneś mieć zastrzeżenia do osoby, która jest odpowiedzialna za umieszczenie tej "twórczości" tutaj, niż do samych twórców.
@recedent, post #48
Mam zastrzeżenie merytoryczne: W tytule artykułu na stronie 2 jest napisane "Recenzja rezencji recenzenta z PPA". Powinno być chyba "Recenzja recenzji"?
@recedent, post #48
@recedent, post #48
Mam zastrzeżenie merytoryczne: W tytule artykułu na stronie 2 jest napisane "Recenzja rezencji recenzenta z PPA". Powinno być chyba "Recenzja recenzji"?
@Ralpheeck, post #52
Moim zdaniem chłopaki wymknęli się spod grupy crazy i siedzą spoko w retard scenie.