[#83]
Re: Decrunch 2020 demoparty - 6 edycja! (31.07 - 02.08 - Wrocław)
@jokov,
post #1
Finalną wersję mojego trzeciego krapiszcza dla MorphOSa właśnie skompilowałem i obejrzałem kilkanaście razy męcząc ją przełączaniem window/screen, skalując okno itp... Teraz ffmpeg z 83GB wygenerowanych przez demo klatek (1920x1080, 60fps) robi video. Wersja z wyższym bitrate już siedzi na YouTube (jeszcze przez 3 dni jako film prywatny).
Wygląda więc na to, że znów będę miał przyjemność unieprzyjemnić Wam wild-compo.
Ale to tylko niecałe 4 minuty więc mam nadzieję, że jakoś wytrzymacie. Tym bardziej, że Skyrunner/BrainControl zrobił baaardzo fajną muzykę, którą tworzył specjalnie pod to co się dzieje na ekranie, a ja dopasowywałem się do akcentów, które robił. Zajęło to 2,5 miesiąca, 66 wiadomości na SoundCloud i 8 wersji preview na YouTube.
Generalnie bardzo polecam Skyrunnera. Świetny gość, bardzo zaangażowany, sumienny. No i przede wszystkim bardzo dobry muzyk, któremu nie trzeba tłumaczyć co to jest Amiga i przekonywać, że jest sens robić coś co zainteresuje może 200 osób na świecie.