[#28]
Re: dobreprogramy o amigowym demku Noxzema by Damage
@Ralpheeck,
post #27
Cześć,
Odpowiadając:
- Z Bednarem pracuję. Sitek mieszka w Toronto, ale byłem w zeszłym roku przejazdem (w zasadzie przelotem) i się spotkaliśmy po latach. MGL jest u mnie na Facebooku, ale tylko czasem mamy jakąś interakcję. A spoza grupy? Yoga był moim świadkiem na moim ślubie i jest chrzestnym mojej córki, choć teraz mamy kontakt gorszy, bo się przeprowadził do Warszawy. Scorpika i Roota mam w znajomych na Facebooku i czasem coś zagadamy. Mam jeszcze bliższy kontakt z kilkoma innymi osobami, ale były mniej znane, więc pewnie mało kto nie kojarzy.
- Nowych nie śledzę, czasem ktoś mi jakiegoś linka podeśle to chętnie oglądnę. Czasem do starych wrócę. Mam playlistę z demosceny na Spotify. Niestety nie mam czasu dla rozrywki. :(
- W sumie już napisałem: "Technological Death" to mistrzostwo. Co tam jeszcze: "Hardwired", "Desert Dream", "State of the Art", "9 Fingers". Z muzyki uwielbiam kawałek "Guitar Slinger"/Jogeir Liljedahl. Długo by wymieniać. Lista mocno niekompletna.
- Pewnie jakbym sobie przypomniał, to czemu by nie? Jeszcze na studiach, dawno po sprzedaniu Amigi, byłem w stanie zaginać i poprawiać wykładowcę z "Mikroprocesorów" w zakresie Motoroli 68k (skończyłem ten przedmiot z najlepszym wynikiem na roku).
- Jazda pociągiem na Gelloween Demo Party w Bydgoszczy (wtedy co potem "Noxzema" wygrała). Nie będę wchodził w szczegóły, ale wyciągnęliśmy wtedy istotną lekcję, że jak już przez okno pociągu to zawsze na "zawietrzną". ;)
A czemu miałem w sumie nie odpowiedzieć? :)