Aktualności Forum Graffiti Publicystyka Teleport
  kategoria: Muzyka
[#1] Poszukuję tytułu/autora tego moda
Siemka,
Znowu potrzebuję waszych zdolnych szarych komórek!
Czy ktoś pamięta ten utworek? Zrobiłem podkład muzyczny do mojego intra na kasecie video z 1996, niestety nie pamiętam tego utworu, 28 lat jednak minęło
https://youtu.be/lv1XZF3epug
[#2] Re: Poszukuję tytułu/autora tego moda

@breakbob, post #1

[#3] Re: Poszukuję tytułu/autora tego moda

@breakbob, post #1

Magnetowid SONY heh
[#4] Re: Poszukuję tytułu/autora tego moda

@karolb, post #2

Woow. Karolku no nie wiem jak ci dziekować ! Nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi ale teraz już wszystko ma sens. Mam książkę Amos Professional do tej port więc musiałem mieć dyski z utworami Puzona, i teraz znalazłem też drugi numer Pall-Mall co miałem nagranego na taśmie magnetofonowej. Niestety Amigi już dawno nie mam ale moduły dalej odgrywam :)
Mam jeszcze tylko jeden numer do znalezienia ale to chyba będzie hardcor do zgadnięcia
http://sndup.net/qjy9
[#5] Re: Poszukuję tytułu/autora tego moda

@karolb, post #2

Przydałby się Shazam na Amigę od modułów

Ostatnia aktualizacja: 12.07.2024 23:56:34 przez tukinem
[#6] Re: Poszukuję tytułu/autora tego moda

@Hubez, post #3

No dokładnie. Sony niezawodny był szeroki uśmiech
[#7] Re: Poszukuję tytułu/autora tego moda

@breakbob, post #6

Ja miałem Panasonic. Tzn mam do dzisiaj i naprawa jest nieopłacalna bo głowice rozstrojone kompletnie po latach
[#8] Re: Poszukuję tytułu/autora tego moda

@tukinem, post #7

Jak SVHS to warto robić.
[#9] Re: Poszukuję tytułu/autora tego moda

@Hubez, post #8

Ja mam Panasonica nawet kompresja przy nagrywaniu była na tym magnetowidzie. Jakaś kamera Samsunga na małe kasety, aparat FED ruski i powiększalnik Krokus czarno-biały. Ktoś chętny niech pisze, może dogadamy się i pozbędę się tych skarbów inwestycji😉
[#10] Re: Poszukuję tytułu/autora tego moda

@Hubez, post #8

To prawdopodobnie model NV F 65 VHS z tego co widzę po tym co jest wystawione na portalu aukcyjnym. Wygląd się zgadza i to co jest po otworzeniu klapki (pokrętła, przełączniki i guziki).
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem