Aktualności Forum Graffiti Publicystyka Teleport
  kategoria: Party
[#1] Zaproszenie na Polish Autumn Party '93
Przywożę powoli od rodziców swoje skarby z młodości. Wśród tony dyskietek, które muszę przejrzeć znalazłem to:

Może komuś się łezka zakręci
5
[#2] Re: Zaproszenie na Polish Autumn Party '93

@valdi74, post #1

Jedziemy !
1
[#3] Re: Zaproszenie na Polish Autumn Party '93

@Hubez, post #2

Jedziemy !

Masz Deloriana?
1
[#4] Re: Zaproszenie na Polish Autumn Party '93

@valdi74, post #1

Ja już nie mogę się doczekać Twoich wykopalisk dyskowych ;)
2
[#5] Re: Zaproszenie na Polish Autumn Party '93

@valdi74, post #1

Łezka w oku się kręci. Jadąc na Polish Autum wylądowałem jakoś w domu u Kopary. Zresztą nie tylko ja, było nas tam więcej. A potem samo party, niewiele pamiętam, ale znalazłem invitkę :)

https://www.youtube.com/watch?v=epUCL26KHrQ

Invitkę zawieźliśmy na party do Hamburga. To było moje pierwsze zagraniczne party, i Kopary chyba też, pojechaliśmy wspólnie pociągiem, był z nami jeszcze RedMan, a na miejscu Mr.Root, Mr.Pet, Ra i Chaos... cudowny czas.

Ostatnia aktualizacja: 28.04.2025 23:24:40 przez Norby
1
[#6] Re: Zaproszenie na Polish Autumn Party '93

@valdi74, post #1

Waldek, ale Ty chomik jesteś! Piękna pamiątka. Slayer twierdzi, że też gdzieś ma swoją invitkę, ale jakoś nie może jej znaleźć - podejrzewam, że niechcący zawinął w nią mortadelę. Ja mam jeszcze swój identyfikator.

Przyda się do tekstu o Polish Autumn, tak że za pozwoleniem anektuję.

Pamiętam jacy przejęci byliśmy jadąc na PAP, w końcu nasze pierwsze party. Baliśmy się, że po wejściu spadnie na nas klatka i elita będzie nas wytykać palcami

Ha, tak się składa, że 2 dni temu rozmawialiśmy sobie z bratem i Maglem/FCI o PAP, które to odbyło się w jego szkole. Podobno śledztwo w sprawie podpaleniu firanki nadal trwa ;)
[#7] Re: Zaproszenie na Polish Autumn Party '93

@Jazzcat, post #6

Równie moje pierwsze party... wiele dobrych wspomnień. Invitka analogowa (papier) i cyfrowa (exe) pierwszej klasy :) Piękne znalezisko!
[#8] Re: Zaproszenie na Polish Autumn Party '93

@Jazzcat, post #6

Waldek, ale Ty chomik jesteś! Piękna pamiątka.

Uznaję to za komplement szeroki uśmiech Ja to nic, mój tata to król chomików, nie chcecie widzieć jego garażu Gdyby nie on, to pewnie by te skarby nie przetrwały tyle czasu zamknięte w szafie.
1
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem