Aktualności Forum Graffiti Publicystyka Teleport
[#1] Demo Generation X od Binary
Hej, czy komuś udało się wrzucić Generation X na dyskietkę ???
Ja pobrałem plik hfe z pouet.net i próbowałem wbudowanego kopiera, ale mój gotek z Flash Floppy 3.44 za każdym razem nie potrafi odczytać ostatniego tracka z tego pliku i w związku z tym kopier nie chce przejść do nagrywania :)
Próbowałem X-Copy z opcją nibble ale demo po chwili od startu (w trakcie czołówki i ładowania z dysku) wywala się (ekran zapala się na różowo)... próbowałem dwóch dyskietek...
[#2] Re: Demo Generation X od Binary

@zbrożo, post #1

Poczytaj ten wątek ok, racja
https://eab.abime.net/showthread.php?t=122691
[#3] Re: Demo Generation X od Binary

@rygar997, post #2

dzięki, ciekawe rozkminy... w końcu wpadlem na to (ehh) zeby uzyc tego systemowego programiku GX2D który jest w pakiecie z adf'em i zadziałało! ale trzeba uważać żeby użyć sprawnej dyskietki, bo ten ich nagrywacz nie weryfikuje bledów

Ostatnia aktualizacja: 03.08.2026 21:10:16 przez zbrożo
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem