[#13]
Re: Najlepszy modul Ever!
@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [,
post #12
dobra SKOLMAN po koleji modek z relica to jak kazde dziecko wie jest hmmmmm... kurde coverem kawalka zespolu the future sounds of london, zreszta od tego czasu mozna zauwazyc ze na assembly nie przepuszcza sie produkcji z rypana muza... co dalej jak juz podales extravaganje to najlepszym kawalkiem z calego msx-dysku jest "days_gone_high" (http://amp.dascene.net/downmod.php?index=29079).
Oczywiscie klasyk potion gift tak to sie zgadza ... Mavey nasz rodzimy astral projection i MFG w jednym. Poprostu Goa trance Klasik.
Z demka Beats by Luv najlepszy jest kawalek z drugiego partu chyba uciurkany prze jazz'a. niestety sampelek ktory gra glowny motywik byl juz tyle razy rypany czy to przez mufflera (lia) czy tez w komercyjnym wydaniu przez beaste boys ze chyba nikt nie jest wstanie powiedziec z czego to bylo rypane.
o kawalkau marc'a z demka hjb sie nie wypowiadam , haujobb'y w przypadku amisi mieli tylko jedno demko z naprawde z dobrym akompaniamentem jazz'a i mufflera czyli my kingdom (o3o klasyk).
co do desert dream juz nie pamietam ale jakies kwasy ala laser dance mnie to juz nie kreci....
teraz moje propozycje to przedewszystkim pierwsze eksperymenty z d'n'b w wykonaniu duetu yolk i legend np. kawalek z demka zif czy deep (koprodukcja z cncd)... no i jeszcze jest killer :). aha bym by zapomnial o hyperventylation by bayterapers niestety demko bylo na pc :(
Revisqu wiadomo mozna go nazwac spokojnie milsem davisem 4ch i nikt nie powinien sie obrazac o dziwo jego najlepszy kawalek jest w lichym demku deport (w sumie ono smigalo ladnie na golej a1200 wiec takie liche nie bylo :) ).
Kto jeszcze kalsu z MC, bifat, spectra, Zixaq, buzzer, Frequent, kermit aka cts ;)... oczywiscie muffler ktory teraz swietnie sobie radzi na parkietach (d'n'b).
jak wczesniej napisalem jest tego duzo a mnie jakos opanowala skleroza ... jeszcze pamietam jeden swietny kawalek a nawet 2 :). Zespol venture :) ognista bejbe oraz z demka video meliora ("demo h... scenki, demo gole panienki..." i tak dalej:) ).