rzebrzaca raczka pojawia sie tylko wtedy gdy jest przelacznik kickstartow
Hmm, to mi teraz dałeś zagwozdkę. Tutaj owszem jest ekran startowy z płytą, ale jeżeli wsadzę dyskietkę która się nie zbootuje to po chwili wyskakuje mi "łapa".
HOŁDYS, demka PCtowe które mogę ci polecić (spróbuj przełamać tę ksenofobiczno-ideową niechęć ;) )
- Conspiracy - Journey (puszczam je czasami na TV, gaszę światło, jako podkład muzyczny pasuje praktycznie wszystko co sobie puścisz ;) )
- Fr 025 - Visuals Fiver (najczęściej je męcze)
- IV - Racer (takie z lekkim jajem, troche oldskoolowe)
- ASD - Chameleon
- Farbraush - Fr-062: the cube
- ASD - LifeForce
- Pyrotech - Project Avarus (no coz full wypas pecetowej karty gfx) :)
- ASD - Rapture (baaaardzo klimatyczne. Obecnie chyba moje ulubione demo z PieCa pod względem designu, bo jeżeli chodzi o strawe pokroju mc donalds to Visual Fiver).
- United Force vs Digital Dynamite - The Golden Path (Tak będą wyglądać dema na NATAMI? ;) )
- Hedelmae - Timesquare (jakby tu zacytować klasyka "ja już ją gdzieś..." pomysł na początek jakby podkradli ze starego amigowego dema).
- Anadune & Floppy - Crush (bardzo dobre polskie demo ...Polak potrafi :) )
- Demarche - Digere animo (przyjemne demko, muza - skojarzenia mocno amigowego klimatu)
- Andromeda - Noumenon (Andromeda na Amidze zawsze była klasą samą w sobie. Na PieCu też się to nie zmieniło. Mimo wszystko patrząc na nie kojarzy mi się z D.O.S czy Sequential. Uwaga, słuchacze RM mogą poczuć się zgorszeni ;) )
- Orb & Andromeda - Stargazer (tak tak, wiem, że to tylko PC z megawypaśną i wydajną kartą, ale dla mnie to demo, to techniczny i designerski majstersztyk. Abstrachując od tego, że o brak mocy i optymalizacje pewnie nie musieli się martwić, to mimo wszystko zrobić coś takiego, to naprawdę szacun).
- Equinox - S.O.T.A (i na koniec dla ortodoksów takich jak ty HOŁDYS :) 64kb intro ...tak na pewno będą wyglądać dema na NATAMI :D
Ostatnia modyfikacja: 14.03.2011 20:36:56