Hej, kto z amigowego grona pojawi sie na SV ? Na pewno bede ja i Sachy, oraz tacy multiplatformowcy jak Stryker, Yolk, Johny, czy Yerzmyey. Wpada tez Britelite/Dekdence...
Życzę udanej imprezy, wszystkim obecnym. Mimo, że ze mną platforma mało kompatybilna, obiektywnie uważam, że możemy (wciąż) pozazdrościć scenie atari imprezy robionej z takim rozmachem.
A jak ami-scena zupełnie zdechnie to pewnie i tak zrobimy demo na Atari
No siedzie 3 dzien z STe, oglâdajâc dema i nawet jest sympatycznie. A tak przy okazji, czy ktos kojarzy, czy na Amidze mozna jakos nagrac Atarowe dyski w formacie msa ?
Kurde bele. Amigowa scena może przestać istnieć za wyjątkiem Ghostown. Wasze demka - cos niesamowitego, czapki z głów. "Metropolice" to IMO szczytowe osiągnięcie demosceny w ogóle, nie tylko tej amigowej.
Tak jak Jenot wspomniał jedziemy razem. Ja biore ste i xe do przerobek. Bierzcie amigi, nawet sie nie zastanawiajcie
A co do sv to rzeczywiście zasługa greya. Ale moim zdaniem sv to nie jedyny wyznacznik sceny atari
Grzybsoniada, Głuchołazy, Wapniak i inne zawsze posiadają jakieś compoty. Dzięki temu powstaje troche produkcji.
Ja swojej Amigi nie dam rady zabrać. Zabiorę 65XE z Ultimate 1MB i SIDE2, Spectruma +3 z Divide i monitor 1084s. Może ktoś zajrzy do spectrusia i zerknie dlaczego flop nie działa.
No nie mów, że nie wiedziałeś... pewnie że szkoda, Ty za to miałeś imprezkę w Rzeszowie ostatnio, na której nie mogłem być.
Fotorelacja na pewno będzie. Jadę tam pierwszy raz i znam tylko Pabloza. Ale myślę, że damy radę ;)
z tego co widze z listy obecnosci to bedzie tez lotharek, tygrys i pewnie ktos jeszcze ze speccy.pl wiec na pewno ktos ci pomoze
swoja zone namawiam wlasnie. jak mi sie uda to pojedziemy cala rodzina ale raczej niewielkie szanse
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.