@AceMan, post #1
@Fei, post #7
@MDW, post #9
@xtro, post #10
@Fei, post #11
@xtro, post #12
K ... to może by nic nie proponować jak to sam mawiam od dupy strony, polukam czy coś przetrwało na moich archiwach ze starych skryptów i odezwę się jak będę miał coś do pokazania/zaproponowania ze starych rozwiązań, bo rozumiem , że i tak gadacie na sprzęcie nieamigowym, a to był kiedyś główny zarzut do mnie. Potrzebuję parę dni by to ogarnąć, bo nie ukrywam , że w dziedzinie TV i netowego radio plus multiczata już się udzielam więc chciałbym zrobić jakiegoś pomocnego gotowca bo natchnęliście mnie retrotematem spowrotem tym strimem , ale nie będę strzępił języka niepotrzebnie, zobaczę czy w parę dni uda mi się coś sensownego zaproponować, poza swoim fejsem w kamerze i wtedy dam znać :D 3majcie kciuki za mój zapał mentalno - działaczy...
@MDW, post #16
@xtro, post #17
Nawet odbył się jeden taki czat, ale potem rozległy się narzekania po kiego to robić , skoro to czat amigowy, a ami tego nie obsługuje - co skutecznie mnie zniechęciło.
@xtro, post #21
@Jazzcat, post #24
@Sokok, post #26
czy człek ów nie ma na imię [imię usunięte na prośbę zainteresowanego], a ksywa nie jest od Jego nazwiska... Jeśli tak to powiem - ALE ŚWIAT JEST MAŁY!!!
Można dostać z ojczystego źródła? Jest może wersja drukowana?