[#71]
Re: Revision 2017 - live stream
@X-Type^HVR,
post #70
Obejrzałem dema na Amigę i grafiki oldschool i muszę powiedzieć że szału nie ma w tym roku... zgodzicie się?
tzn dem na 060 nie umiem ocenić technicznie (powtarzam przy takiej okazji, że jak dla mnie te dema mogły by równie dobrze być na PC i nie widział bym różnicy) ale jeśli mam wytypować to design najfajniejszy chyba w Singularities. demko Blast from the Past - fajne, ale w zasadzie ma jeden tylko efekt za to dużo grafiki Faceta za co chyba dostało tak wysoko ocenione. Nie żeby mnie to martwiło :) Demko bardzo fajnie się oglądało (a zwłaszcza słuchało), a motywuje mnie to do dokończenia mojego na RKLE gdzie kodów raczej też za dużo nie będzie ;)
Co do grafiki to chyba głosował bym na Veto. Choć i Veto i Prowler dość powtarzalni to kurtka w motyw boing-ball'a mnie urzekła :)
AceMan przekonał mnie, że grafiki z dema re-użyte w compo to zło więc o grafice Faceta (skąd inąd dość minimalistycznej i ocenianej pewnie przez pryzmat ksywki) się nie wypowiem ;)
Jok, Slay liczyłem na wasze prace, ale rozumiem - czekam na Riverwash i RKLE ;)
[edit]
skoro się rozpisałem to dodam jeszcze że dość ciekawe jest intro 256kb na c64. na pierwszy rzut oka wygląda niezbyt imponująco ale technicznie to jest, jak dla mnie kosmos...
Demo Padua'y na C64 niczego sobie.
Ostatnia aktualizacja: 18.04.2017 09:29:49 przez retronav