@groovebox, post #211
@XTD, post #212
każdy z nas kontynuuje po poprzedniku i nie ma co bawić się w łamańce typu AceMan/Groovebox itp. Skoro w danym patternie wszedł AceMan, to pattern oznaczyłem po prostu AceMan.
@AceMan, post #207
W sumie mam zaczęty jeden track, który mieliśmy rozwijać dalej wspólnie z Carmazine i Argaskiem. Nigdy nie wyszedł poza parę moich patternów.
@argasek, post #219
Edit: daję fokę aprobaty, chociaż na mój gust, można by zhardlimitować trochę tych peaków i spokojnie całość podciągnąć o +6dB, bo na tle albumów, które mam na dysku, finalny MP3 brzmi po prostu cicho. Ale jak już mówiłem, ja mogę być głuchy
@argasek, post #219
daję fokę aprobaty, chociaż na mój gust, można by zhardlimitować trochę tych peaków i spokojnie całość podciągnąć o +6dB, bo na tle albumów, które mam na dysku, finalny MP3 brzmi po prostu cicho. Ale jak już mówiłem, ja mogę być głuchy
@nogorg, post #221
@XTD, post #212
@Jazzcat, post #227
@baderman, post #229
@Hellena, post #233
@XTD, post #235
@XTD, post #235
@mikecios, post #236
Jakby nie patrzeć jesteście muzykami Amigowymi i stąd te pytania czy kiedyś coś stworzycie co da sie odsłuchać na Ami.
Wiesz to troszkę tak jakby koderzy z forum się zebrali i napisali demo które nie pójdzie na Amidze tylko na innej platformie.
przypuszczam że niektórzy tak jak jak ja śledzący Wasze poczynania, poczuli chęć usłyszenia jakiegoś fajnego kawałka na żywej Ami.
I nie zrozum mnie źle, nie mam żadnego ale że pisaliscie w Renoise; rozbudziliscie amigowe muzykowe smaczki i tyle ;)
@nogorg, post #238