Xenium 2024 odbywa się w prywatnym akademiku Basecamp przy ul. Rembielińskiego 16 w Łodzi. Czekają nas tam luksusy:
- sala główna na parterze, z bigscreenem 250 cali i mnóstwem siedzisk oraz klimatyzacją,
- stanowisko piwne oraz miejsce na nasz pchli targ,
- liczne zakątki do życia towarzyskiego w podgrupach,
- boczna sala dla osób przyjeżdżających z własnymi komputerami, tamże mniejszy bigscreen i audio oraz wyjście na taras,
- noclegi na miejscu, każdy pokój z własną łazienką i aneksem kuchennym,
- wspólna kuchnia na piętrze, gdzie będzie tradycyjne śniadanie,
- wifi wszędzie,
- sklepik Żabka Nano na parterze,
- sali głównej wyjście na oszklone wewnętrzne patio (można lizać party z zewnątrz przez szybkę), gdzie są ławki, stoły, murek, popielniczki i grill.
@slay, post #1
@Phibrizzo, post #8
@Mikrobi, post #13
@Phibrizzo, post #15
@Phibrizzo, post #15
A nie tak jak ja...
@jimiche, post #19
@sachy, post #20
@jimiche, post #22
Na którymś Decranchu Cahir mi uświadomił jak obecnie jest programowana A500, że wykorzystanie chipsetów a szczególnie i ich znajomość to podstawa dobrych efektów [...] Obecnie to już nie te czasy że wyświetli się wypełniane wektory albo zrobi się efekt typu UV Mapa na Cooperze. [...] Naprawdę Amiga500 jest świetną alternatywą dla tych wszystkich którzy muszą mieć ograniczenia jak w ZX Spectrum,C64 czy Małym Atari ale te platformy to już dal nich za mało.
@jimiche, post #22
A że wymagają procka mocniejszego to wina mojego strasznego lamerstwa.
@MDW, post #24
Kilka lat temu na Decrunch powiedział Maq/Floppy (cytat może nie być idealny):
"Róbcie coś, nieważne na jaką platformę, tylko róbcie. W tym co lubicie i potraficie, na to co lubicie i potraficie."
I ja mogę się pod tym podpisać. szeroki uśmiech
@jimiche, post #22
@slay, post #1