Słuchając dzisiaj przy składaniu szafy otóż tego modka, nigdy wcześniej nie przyszło mi do głowy wcisnąć info i zobaczyć kto przeniósł na Ami Ucieczkę z Tropiku Bilińskiego..... info modka ma wpisane że to on sam, prawda to ? Zacne lata 90' a dokładnie 16.11.1992r.
Nie mogłem się oprzeć, więc zamieszczam :>
Moduł z maltretowanego w wątku o demach dema BeKoolFool Focus Design.
Nie dość że demo świetne to muzyka wręcz rewelacyjna.
Nie powiem bo bardzo lubię dema w których ciągle są modki protrackerowe a nie jakieś opasłe pliki audio który zadławią słabsze konfigi jak mój :P
Tak więc Episede One z Be Kool Fool ! :D
Ostatnia aktualizacja: 23.09.2018 21:19:07 przez mikecios
Swoją drogą parę dni temu zastanawiałem się czy nie wrzucić jako ciekawostkę dwóch kawałków 4-mata, które są coverem (rozłożonym na 2 pliki) ikonicznego utworu Bena Daglisha z dema w grze TRAP na C64 (kiedyś o tym wspominałem).
Ciekawostka, bo oryginał jest dużo fajniejszy. Ale może to ślad, że był plan na zrobienie tego dema, lub całej gry w wersji na Amigę.
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.