Nooo... niezłe, nienajgorsze ale mało dramatyczne! Prawdziwe uczuciowe dramaty "inspirowane" rozgrywały się u Blue Silence'a z Clary w roli głównej . Ale co było to było, a ostatecznie wyszło na dobre, bo w 1995 powstał dysk muzyczny z bardzo fajnymi kawałkami. Mógł przecież nie powstać.
ps: lektura modinfo w kawałku "Broken Heart" dostarcza bonusowego kontekstu
Wpadł mi kawałek "M.I.K.E." autorstwa Propheta, który znalazł się na dysku muzycznym "Divine Inspiration" grupy Goldfire w 1991 roku. Uj±ł mnie tym, że nie brzmi typowo dla 1991 roku, a ma trochę klubowy pierwiastek. To pierwszy kawałek na tym dysku muzycznym, ale znalazło się na nim też kilka innych całkiem dobrych utworów. Niefajnych też nie zabrakło. Te fajne numery wg mnie to: 1, 2, 3, 4, 6. Enjoy... póki możecie :)
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane s± tzw. cookies
(ciasteczka). Służ± ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jeste¶my zobowi±zani do poinformowania Cię o tym w wyraĽniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przegl±darki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.