[#69]
Re: Poszukuję pracy z RayCompo
@zzielinski,
post #63
Jeszcze raz
AmiDVD3 dla tych co nie ściągneli.
Jutro ponownie zapodam 4kę. Teraz ładuję 2kę i za parę minut zapodam linka. Potem sukcesywnie będę zapodawał resztę.
Dzięki za spisy i przerobienie tego na normalne archiwa.
Mnie to także ułatwi sprawę, bo nie bardzo mam czas aby tearz siętym bawić. Te płyty zapodaję tak z doskoku.
Co do dotarcia do osób ze starym stuffem. Mnie zajeło parę lat odszukanie R.G. - zmienił miejsce zamieszaknia, w sieci praktycznie się nie udzielał. Zapodałem nawet prośbę o kontakt na naszej stronie www i w końcu się udało. Potem trzeba było jeszcze lecieć do PL, zapodać HDeka do nagrania, odebrać, odszyfrować (część przynjamniej hehe...). Generalnie sporo zachodu.
Ale brak spisów a nazwy 8 znaków - będzie trochę zabawy. Deftronic dobra robota, oczywiście jak coś tam jeszcze chomikujesz to wrzucaj.
Ograniczenia do 8 znaków wiadomo skąd wynikają. To było nagrywane wieki temu, przynajmniej te najstarsze płyty. Spoko, będę zapodawał co tam jeszcze mam, choć przeczucie mi mówi, że sporo fajnych rzeczy straciłem bezpowrotnie na tej mojej partycji RAID na PC. :( Ogólnie cieszy , że duch amigowo-scenowy się odrodził przy okazji tych płyt i tak fajnie wszyscy współpracują przy tym stuffie. Dzięki.
Ostatnia aktualizacja: 31.07.2015 20:18:51 przez Deftronic/...