[#115]
Re: Poszukuję pracy z RayCompo
@teh_KaiN,
post #114
AmiDVD7
RAID był w RAID0. Spalił się jeden dysk - Raptor. Oprócz 2giego, dobrego dysku macierzy RAID, mam jeszcze dwa takie same Raptory. Samodzielne dyski. Z tym, że jeden ma nowszą rewizję płytki a drugi starszą. Można by chyba spróbować przełożyć elektronikę z dobrego i sprawdzić czy macierz znowu działa. Problem w tym, że z tego co orientowąłem sięw sieci - rewizja płytki elektronicznej do przełożenia musi być dokładnie taka sama.
Co do hadeka od Pavelo - to stary dysk Caviar 200MB z lat 90tych od jego A4000. Identyczny miał kiedyś Tinner/DxP (w skrócie - kiedyś tam, byliśmy obaj odebrać, kupioną przez Tinnera od Pavelo A4000. W tej Ami były między innymi te 2HDeki. Jeden kupiłem ja do swoje A1200, drugi zostawił sobie Tinner w tej A4000), ale jużod dawna go nie ma. Parę lat temu szukałem na ebay takiego modelu ale bez szans. Nic sięnie trafiało przez poł roku. W sumie musiałbym popróbować poszukacć teraz.
Nie do końca jestem przekonany o oddaniu go do firmy. Tam była masa scenowej korespondencji, logi z kanałów #Amigascne , #Amielite, #Amisia , #AmigaPL itp. W sumie to już totalne archiwalia bo to z lat 1996-1997, ale masa fajnych ludzi udzielała się tam wtedy a dyskusje były niekoniecznie na tematy z - dzisiejszego punktu widzenia - poprawne politycznie. ;)
Ostatnia aktualizacja: 05.08.2015 15:57:39 przez Deftronic/...