[#185]
Re: RetroKomp/LOAD ERROR 2017 (Gdańsk, 20-22.10.2017)
@XTD,
post #184
W koncu człowiek w miarę doszedł do siebie, choć było ciężko (znów się czymś strułem - chyba ta sałatka w hotelu rano była nieświeża, chociaż Aceman nie jadł sałatki, a miał podobne objawy, więc nie wiem czy to na pewno to).
Cóż za epicka impreza!!
Wiem, ze orgowie RKLE nie lubią tego typu porównań, ale Loaderror stało się dla amigowej sceny w Polsce (i nie tylko), tym, czym Silly Venture jest dla sceny atarowskiej. Nie wiem co takiego ma ten Gdańsk w sobie, że przyciąga takie imprezy, ale stało się to faktem.
Doskonała atmosfera, miejscówka, tłumy ludzi, masa świetnych produkcji, oprawa kompotów, wymieniać można by długo. Wyraźnie widać, że LE staje się rozpoznawalną marką i, że w Gdańsku swoje prace zaczynają wystawiać nawet takie tuzy światowej amisceny jak Slummy, Prowler czy Haujobb.
Mimo paru problemów (zgrzyt ze sprzętem i zasilaniem, pewien Pan na literę "L", który powinien dostać dożywotniego bana na wszystkie imprezy w Polsce) party uważam za mega zajebiste, Z każda kolejną edycją jest lepiej, a część problemów wynika prawdopodobnie z tego, że konkursowych prac z edycji na edycję jest coraz więcej, więc ich "obsłużenie" wymaga coraz większej atencji.
Dziękuje za wszystkie głosy oddane na moje i nasze grupowe produkcje oraz za nagrodę Star Awards, którą dostaliśmy z JazzCatem (byliśmy mega zaskoczeni). Gratulacje dla wszystkich wystawiających oraz dellikatne pieszczotliwe kopniaki, dla tych, którzy nie wydali nic :) (poprawcie się).
RKLE org team - DZIĘKI za imprezę - nie przestawajcie jej organizować!