Aktualności Forum Graffiti Publicystyka Teleport
[#91] Re: demoscena dla whdload

@PWS, post #90

Jest dokładnie tak jak napisałeś 🙂sam bawię się A500 mini i korzystam z tego właśnie zaciągniętego systemu.Rzeczywiście zacząłem grzebać w ustawieniach i już system nie wstał.Wgrałem tylko na nowo plik konfiguracyjny i znowu działa,aż miło.Podpowiem,że można dograć do odpowiednich folderów np.swoje mody,dema,gry i z tego co widzę wszystko śmiga.(a przynajmniej to co ja dograłem).
[#92] Re: demoscena dla whdload

@enzo83, post #91

Myślę że danie plikowi konfiguracyjnemu bitu protekcji READ ONLY, "zabezpieczy" go przed nadpisaniem przez emulator.
[#93] Re: demoscena dla whdload

@Norbert, post #92

Da, ale trzeba pod linuxem to zrobic, jak w windowsie ustawiasz read only to nie dziala i emulator nadpisuje
[#94] Re: demoscena dla whdload

@druzil28, post #82

Jakby ktos jeszcze nie wiedzial, fajna rzecz sie pojawilana grupie o The a500 mini
Arcade Game Selextor - A500 minj Edition

Link do pobrania:
https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1QDhoyz4Yis22pGajLgFE1StWE5becwWL?lfhs=2

Pozwole sobie rowniez tutaj wrzucic grafike z tego "cuda"

1
[#95] Re: demoscena dla whdload

@KoLi, post #94

Nie widziałem, ale martwi mnie to ze archiwum jest exekiem do ktorego mozna duzo swojego dolozyc :)
[#96] Re: demoscena dla whdload

@druzil28, post #95

Zawsze mozna je wypakowac recznie ;)
[#97] Re: demoscena dla whdload

@KoLi, post #96

https://www.youtube.com/watch?v=yBfnM5eTNAM&ab_channel=TeamPandory

Scumm vm i retroarch na a500 mini. W zasadzie wyglada na to ze idzie wszystko na tym odpalic
1
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem