@BULI, post #29
Czy Ty sugerujesz, że kolega misha wspomaga się przy tworzeniu bardziej niż jest to "dozwolone" (ogólnie przyjęte)?
@Ralpheeck, post #31
@misha, post #32
@michal_zukowski, post #37
@karolb, post #40
Narzędzia do rozpoznawania czy grafika jest zrobiona przez AI działają dupiato.
@Drakon, post #41
@ppill, post #43

@Ralpheeck, post #44

Oczywiscie że jest takie prawdopodobienstwo. Jedna osoba na million jest w stanie to zrobic, czyli w Polsce powinnismy miec 37 takich osób.
Ja nawet sam wezmę udział w tym czelendzu :) Sam równiez będę rysował w tym samym czasie. Autor będzie miał kolejny obrazek w galerii, w stylu "narysowany na szybko w 2 godziny od poczatku do końca na amidze, bez żadnego AI, a tu praca mojego "oponenta". I ja się pokajam, przeproszę i odszczekam :)
@misha, post #45
Niestety znacznie więcej jest ludzi - takich jak ty nie jest w stanie nawet zrozumieć na co patrzy, a ich wrażliwość nie pozwala im odróżnić AI rzeczy stworzonych przez człowieka.
@misha, post #45
Ostatnia gra, którą zaprojektowałem (design całej gry) i tworzyłem m.in. grafikę 2D, oświetlenie, intro, trailery itp. to Driftland The Magic Revival: Driftland na Steam
@bfgmatik, post #47
@BULI, post #50

W grafice już od jakiegoś czasu, niemal wszystko jest z promptu., nie tylko ja będę chciał posłuchać, jak odszczekuje.
@karolb, post #40