[#24]
Re: Kolejne NOWE DEMO NA Amigę 1200.
@jokov,
post #19
A więc po latach przerwy mamy kolejne demo TBL - Rift - oczywiście w dużej mierze powstało podczas imprezy. W zeszłym roku się nie udało, na szczęście tym razem ekipa pojawiła się przed kompotami z zadowolonymi minami... i demem :)
Produkcja świetna (zwłaszcza, po tak długiej przerwie) sporo efektów, mnie trochę bolała muzyka hoffmana (ale nie wiem jak w domu zabrzmi)
Do tego demo Elude (całkiem spoko, jednak prostsze niż w poprzednich latach).
Kolejny już raz "ostatnie" - ale mam nadzieję, że się chłopaki i tym razem się zreflektują ;)
Zwłaszcza po takiej odpowiedzi ich "odwiecznych adwersarzy" warto by pokazać imo coś z większą ilością "contentu" i zająć podium - a wiemy, że stać ich na dużo więcej. :)
I jeszcze robione na party przez czechów z Artway demo w Karate Script w którym Aceman próbował ratować muzykę tuż przed deadlinem.
Z ciekawych nieobecnych na pewno warto wymienić produkcję Skarla. Jamie utknął ponoć na optymalizacji - szkoda, spodziewałem się prawdziwej bomby..
W każdym razie "honor amigowej sceny" został uratowany przez TBL i Elude – oby w następnym roku też znaleźli się wariaci zdolni pociągnąć to dalej...
Anyway - impreza prześwietna, z mnóstwem amigowych akcentów :)