Żeby nie pisać pod news'em dotyczącym Party Breakpoint 2008... Zakładam ten wątek.
Przed chwilą odbyło sie Executable music (newschool)... wiem o jednej pracy na Amigę niestety nie zdążyłem zanotować kto wystawił... wiem że nasz uczestnik forum Aceman także wystawił kawałek (exec pod windowsa) i też go nie słyszałem :(.
Około godziny 16:00 ma się odbyć 4k intro compo na 3 wiodące patformy (c64, amiga, pc).
Z innych ciekawych konkurencji dzisiaj odbędzie się jeszcze o godzinie 18:30 Amiga 64k intro oraz o godzinie 23:00 c64 demo compo.
Dokładne czasy rozpoczęcia poszczegónych konkuręcji znajdują się pod tym linkiem:
http://breakpoint.untergrund.net/timetable.php
Dodatkowo dla wszystkich którzy nie mają obrazu z Breakpoint TV polecam sprawdzenie czy posiadają najnowszą wtyczkę Flash Player dla swojej przeglądarki (ja nie miałem to się dziwiłem że nie mam obrazu
).
Strumień nadawany jest w h.264 i jakość jest doskonała (youtube się kryje), do jego płynnego oglądania powinno wystarczyć łącze 512kbps.
Dobra nie marudzę już czekam na wasze komętarze co do staff'u. I jeszcze raz prośba do Aceman'a żeby gdzieś wstawił tego exec'a z muzą co wystawiał na BP08.