@Duracel, post #148
@gorzyga, post #151
@slay, post #133
@YERZMYEY/HOOY-PROGRAM, post #153
@michal_zukowski, post #154
@slay, post #152
@Duracel, post #148
Mam coś zrobić na Amidze? Jak wyjdzie Natami pod tą czy inną nazwą, to obiecałem przyjacielowi, że coś tam na niej skomponuję, ale w tej chwili, bez jakiegoś szalonego inwestora-wizjonera nie widzę nadziei. X1000 to dla mnie żerowanie na zwłokach, czyli na marce, nie realnie nie ma nic wspólnego z Amigą, to jest moje zdanie do którego jestem bardzo solidnie przekonany i mogę to uzasadniać kiedy zajdzie potrzeba, więc proszę się nie obrażać, nie wściekać i nie być złośliwym, bo ja złośliwie tego nie robię, a jedynie stwierdzam i potwierdzam logiczny fak wyjawiony przez Neuroupa i wielu innych.
@mccnex, post #157
@MorphOS_pl, post #158
@MorphOS_pl, post #158
@mccnex, post #157
@Yerzmyey, Sachy, Gepard, Wieczór, Atom, Oster...? Wasi kumple z grup?
@mccnex, post #157
@Slayer, a Ty na czym robisz grafy do demek Ghostownu czy na kompoty? I dlaczego możesz robić swoje mimo istnienia tylu różnych systemów neo-/prawdziwie-/około-/post- amigowych?
@wieczor, post #161
@mccnex, post #157
@wieczor, post #161
Poza tym uważam, że na tym kompie można się kreatywnie rozwinąć z designem, jako że o wypasionym teksturowanooświetlonym 3d nie ma mowy (nie w tym stopniu i jakości jak na 1200/060) to nie kusi aby emanować czymś takim, co moim zdaniem już się nieco przeżyło - design, scenariusz, flow dema jest najważniejszy. A z efektów - coś co pokaże faktyczną klasę i pomysłowość kodera a nie jego umiejętność korzystania z bibliotek
@slay, post #152
@Jazzcat, post #169
@rePeter, post #166
Otóż to, textury i 3D na tle dzisiejszych produkcji pecetowych siłą rzeczy prezentują się mizernie. Pokazano już, że można i chyba wystarczy. Teraz przydałoby się coś bardziej amigowego i z pomysłem.
@gorzyga, post #170
...próbował parę razy wrócić, jednak życie rodzinne go wessało...
@Deftronic/..., post #171
Niemal wszystko już było i teraz to są wariacje
@gorzyga, post #170
@xeen, post #174
@xeen, post #174
Do małego Atari jest np. super kurs Tebe / MadTeam - po prostu zapodane na tacy i można coś spróbować sklecić - wystarczy to przejść.
@Deftronic/..., post #171
@MorphOS_pl, post #179