[#179]
Re: Amiga vs Atari - Lotus Music
@advantage,
post #173
advantage, zajrzałem na stronę Yerzmeyey'a i widać, że chłopak poświęca na to sporo czasu chyba :)
Natami, ze względu na to, że ciągnie się już dosyć długo jest pewnie taką trochę wymówką dla mnie z braku czasu, chęci i motywacji ;) ...ale jak się ukaże, to nie będę miał wyjścia. Z jednej strony przejadła mi się specyfika muzyki z trackerów, z drugiej kumpel próbował mi podsuwać Fruity Loops'a ale ja już za stary jestem, żeby się uczyć od nowa, bo umysł nie chłonie już tak jak kiedyś i człowieka nie stać na siedzenie po nocach :)
Jeżeli chodzi o SIDa i aktualne wydarzenia, to jestem pod wrażeniem twórczości Lukhasha...
LukHash
...którego kawałki wrzucałem już na forum. Wspomaga się PieCem, ale podstawa to dźwięki z SIDa :) Z resztą z tego co widziałem na stronie promującej Silly Venture, to udostępnił swój utwór SIDowy, promując niejako Atari :)
--------------------
diabeł
Możesz się człowieku odbić od mojej osoby i przestać klepać trzy po trzy?
Jedyne co mam we krwi to niechęć do demagogów którzy stosują technikę "powtórz sto razy kłamstwo czy brednie, a stanie się prawdą powszechną". Odsyłam cię do statystyk poświęconych awaryjności sprzętu, do fachowych porównań obydwu konsol prowadzonych przez uznane autorytety na świecie w tej dziedzinie, oraz do wyników konkursów na najlepszą grafikę i grę roku na największych imprezach dotyczących tej branży. Twoje subiektywne brednie na mój temat czy temat PS3 są mało istotne. Zakończ zatem swą jałową gadkę.