Party BOMBA, kto nie był ten TRĄBA :P
Dopiero wracam do świata żywych (ale co to za życie :P, po tym intensywnym weekendzie. Podobnie jak koledzy, na początek OGROMNE podziękowania dla Sachyiego, Mccnexa, Twardego i reszty kolegów za zorganizowanie tak doskonałej imprezy. Najlepsze party w Polsce od wieeeelu lat.
Wiedziałem, że będzie dobrze, ale nie spodziewałem się, że może być aż tak rewelacyjnie. Jesteście wielcy! Loaderror zyskało już przydomek "małego Revision" i nie jest to wcale przesadza. Organizacyjnie perfekcja, klimat jak za starych zacnych imprez no i - co najważniejsze - "
duch sceny został (w końcu!) odnaleziony".
Obiekt idealnie "skrojony" na impreże typu demoparty, sporo atrakcji (stoisko Adama, wykłady), bardzo dobry patent z dwoma bigscreenami (na jednym cały czas wyświetlony był numer produkcji), Masa pozytywnych ludzi (pozdro dla wesołej ekipy z "Polski Z" :P No i "mięsco" - czyli produkcje.
Po wielu latach w końcu mieliśmy w Polsce dedykowane Amiga Demo Compo, dedykowane Amiga Gfx Compo i dedykowane Amiga Music Compo wszystkie z dużą ilością, momentami naprawdę mocnych, prac. Szacunek dla wszystkich twórców "kodowanych". KK, Flops, Carrion, Asman, Phibrizzo, Sachy - respekt. Faktycznie, tak jak napisał JazzCat, niedużo brakowało, a liczba kodowanych demo produkcji na Amigę, przekroczyła by 10 (co najmniej kilka nie zostało skończonych na czas). Bardzo podobało mi się też Amiga Gfx Compo - świetny poziom, chyba wyższy niż na Revision! Pewnie jeszcze wrócimy do niego w temacie "Scenowe pixele" (Jok?) :)
Słowa uznania również dla sceny 8bit, świetne demko na Sama od speccy.pl, mocne prodki na C64 i Atari.
ps1. Dzięki za pomoc i wsparcie przy testach naszego dema i umożliwienia nam jego ukończenia. Nasz niemiecki kolega - Noname - jest zachwycony swoim pierwszym polskim party, jakie odwiedził (a dobra fama na pewno pójdzie w świat). No a Żubrowka smakowała wybornie :)
ps2. Mam uwagi do paru szczegółów, aby jeszcze bardziej ulepszyć imprezę, ale to już drobnostki, podeślę Wam za jakiś czas na priva.
Ostatnia aktualizacja: 19.10.2015 14:23:26 przez slay