Wszystkie demka Elude polecam odpalić na MorphOS-ie, to uruchom z parametrem -double oraz -wide, jeśli masz monitor panoramiczny, demko odpali się w rozdziałce 640x380x8.
Na klasyku oglądałem na 060/100MHz, śmiga...
Ostatnia aktualizacja: 22.02.2023 15:17:43 przez waldiamiga
U mnie na Apollo1260 z 060/75 MHz Step by Step szarpie na AGA razem z dzwiękiem. Ale tak jak Juen pisał na 100 Mhz idzie płynie na AGA bo osobiście pod WARP'em odpalałem ;).
Jedno z moich ulubionych inter na Agę. Niesamowita ilość kontentu, mnóstwo smaczków, świetne synchro, mocarne efekty, doskonale dopasowana muza. Jedyne minusy to że trochę długo się generuje (trzeba być pacjentem), a niektóre efekty wymagają 060/66.
Lug00ber to jeden z niewielu muzyków, który potrafi stworzyć potężną, energetyczną muzykę za pomocą prostych środków. Bardzo mi się to podejście podoba. Na tegorocznym Revision przy ognisku długo gadałem ze Slummy'm (a później jeszcze z lug00berem), wypytywałem jak dokładnie powstają ich produkcje, a zwłaszcza jak wygląda współpraca muzyka i kodera. I teraz patrzę na ich dema inaczej, odkrywam je wręcz na nowo.
Ja dzisiaj zarzucilem The Black Lotus, Ocean Machine i Silkcut. Co ciekawe obydwa te dema przy włączonym RysWheel wysypują się niedługo po uruchomieniu. Po wyłączeniu programu w user-startup działają bez problemu. Przez chwilę miałem zagwozdke dlaczego się tak dzieje a SnoopDos niczego nie pokazywał. Ale jedyna zmiana odkąd ostatnio je puszczałem to właśnie dodanie RysWheel i to było to. Ciekawe czy to sam program czy może wina myszy.
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.