Aktualności Forum Graffiti Publicystyka Teleport
[#541] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@KJB, post #1

Mnemonics z Haujobb :)
3
[#542] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@aMifan, post #541

Dziś dzień The Black Lotus, leciały Starstruck, Ocean Machine, Rift, Silkcut i Little Nell.
3
[#543] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@Jazzcat, post #527

Jedno z moich ulubionych dem, też dzisiaj je włączyłem. A z rozpędy przypomniałem sobie dema i interka z tego The Party oraz interko Crom Amnesty.
[#544] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@KJB, post #1

Focus Design "Storm Rider". Muzyka Hoffmana robi robotę.
[#545] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@KJB, post #1

Demo z polecenia Batman Rises
[#546] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@miro_78, post #545

BR jest fenomenalne. Nie znam się na technikaliach ale ogólna jakość, spójność, warstwa audio, są po prostu rewelacyjne.
1
[#547] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@betonumysłowy, post #546

[#548] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@aMifan, post #541

Mnemonics bardzo fajne demo.
Floppy Papadeo
Brakowało tego demka na YT więc dodałem. YT dużo demek wrzucanych 10 lat+ usunął :/

Ostatnia aktualizacja: 17.04.2026 10:01:28 przez flops
[#549] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@flops, post #548

Nie brakowało. Tylko konto mi zamknęli 2x właśnie z tym demem . dalej polecam przegląd mojego konta na https://odysee.com/@TjahziofDataCrime:f.
2
[#550] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@jimiche, post #549

Właśnie widziałem, że Twoich brakuje i Gorzygi też :/
[#551] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@jimiche, post #549

Dodałem takie niszowe demo. Pytanie... Czy ktoś ma wersję tego demka poprawną z synchronizacją i działającą na Amidze z FastRam? Bo nigdy nigdzie nie udało mi się dostać.
I czy ktoś posiada demo z pierwszego miejsca z tego party: Staszic Compo 1996?

Ostatnia aktualizacja: 17.04.2026 16:17:20 przez flops
1
[#552] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@KJB, post #1

Obejrzałem tegoroczne Second Nature, bo ukazała się wersja "final", z instalką WHDLoad. Niestety fragment po efekcie tunelu działa źle i nic się nie wyświetla na ekranie, potem już działa dobrze do końca.
1
[#553] Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?

@flops, post #551

A to nie było to demo odbyt design? Postaram się na dniach spróbować to demo phuture303 zgrać z oryginalnej Amigi.
Na stronie SCENA.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem