[#503]
Re: Jakie amigowe demo dzisiaj oglądałeś?
@jimiche,
post #502
Jako, że nie chcę zakładać nowego wątku.
Zamknęli mi kolejny kanał na yt z demami. Nie minęło nawet pół roku. Nawet nie wiem już dlaczego (przyczyna jest ogólnikowa, że kanał powiela treści).
Oczywiście odwołanie mogę złożyć tylko dzisiaj ... super tryb 24 godziny, w dodatku może mieć ono tylko 800 znaków. Mam podejrzenie że z obecnym zgłoszeniem mojego kanału stoi ta sam osoba która zgłosiła mój poprzedni kanał.
Tak jest taki "jegomość" na pouet.net który wręcz w ekspresowym tempie podmienił wszystkie moje linki na swoje. Dlaczego tak uważam, bo kanałów z demami na Yt jest ze 100 jak nie więcej i akurat mój kanał ma takie szczęście. Teraz to już nawet nie wiem za co go zamykają, podobno za "powielanie treści".
Zakładając, że mojego odwołania i tak nikt nie przeczyta a kanał zamkną, mam pytanie.
1. Czy ktoś zna lepszy tryb odwoławczy lub ma możliwości przynajmniej przekazania takiego odwołania żywej osobie.
2. Czy jest przy takim zachowaniu YT (lub raczej tak jak ja przypuszczam pewnej osoby) sens zgrywania tych dem.
Zamknięcie kanału który obecnie miał 40 subskrybentów i wyświetlenia filmów na poziomie 10 jest bez sensu. Z drugiej strony możliwe że to faktycznie nikogo nie interesowało i samo zgrywanie dem to strata czasu. Zresztą zawsze Niemiec je z WINUAE może nagrać i wrzucić.
Link do kanału który należy podać przy odwołaniu: https://c.gle/ANnMTcYVOTP6lH-HJtaEWA14lvOgTSTxs_40sSEbAlOefl8uYhw3yXgy-kBy83fz3Ejm6o_JDa2iYHwgPB3f5sI2-oXmsVU384fz9BB9NbpIyASBMM0eO4fUBATWG-4rcZ6rx5uLbgsS_wFjPADBnIkzsZTXKNyFsg