@Ralpheeck, post #150
 Serce rośnie.
 Serce rośnie.
@Hexmage960, post #152
@jokov, post #155
propsy za brilliance
 Jednocześnie nie dziwię się że ppill użył Brilliance - to najfajniejszy program do pixlowania na Amigę. Ale za kulkę w myszy to faktycznie należą się ogromne brawa, wielki podziw i wyrazy współczucia. Kulkowe myszy, obok amigowych NDOSów i magnetofonów w ośmiobitowcach, to są elementy świata komputerów, które zawsze doprowadzały (i nadal doprowadzają) mnie do szału.
 Jednocześnie nie dziwię się że ppill użył Brilliance - to najfajniejszy program do pixlowania na Amigę. Ale za kulkę w myszy to faktycznie należą się ogromne brawa, wielki podziw i wyrazy współczucia. Kulkowe myszy, obok amigowych NDOSów i magnetofonów w ośmiobitowcach, to są elementy świata komputerów, które zawsze doprowadzały (i nadal doprowadzają) mnie do szału. 
@Risc, post #159
@XTD, post #160

Ostatnie moduły XTD to jednak jest wydarzenie. Wyobrażam sobie jak mocno musiałeś zaciskać zęby z irytacji robiąc je, więc tym bardziej jestem ciekawy efektu.
 Ostatnie moduły XTD to jednak jest wydarzenie. Wyobrażam sobie jak mocno musiałeś zaciskać zęby z irytacji robiąc je, więc tym bardziej jestem ciekawy efektu. 
@MDW, post #158
@Hexmage960, post #162
 często jeszcze w rozmowach na forum z Selurem pisałem że używam Brilliance odkąd miałem problemy z PPaintem. Nowa wersja PersonalPainta już mi nie sprawia problemów. Musiałeś przeoczyć temat widocznie.
 często jeszcze w rozmowach na forum z Selurem pisałem że używam Brilliance odkąd miałem problemy z PPaintem. Nowa wersja PersonalPainta już mi nie sprawia problemów. Musiałeś przeoczyć temat widocznie.

@Hexmage960, post #162
ProTracker doczekał się wielu następców, ale rozumiem że wolisz komponować na nowoczesnych programach?
@Hexmage960, post #162
Ja używam z A1200 myszkę kulkową od Amiga Technologies. Nie do zdarcia. Ale jest dla mnie wygodna.
@MDW, post #166
@MDW, post #166

@Hexmage960, post #168
Czy mógłbyś podać gdzie są wyniki konkursów, bo póki co nie znalazłem.
@Hexmage960, post #168
@XTD, post #169
@Hexmage960, post #172
Może wrzucisz ją na któryś z kolejnych konkursów - na pewno będzie ku temu okazja.

@tukinem, post #174
Łącznie z LIBami mieściło się w limicie, ale intro musi być jednoplikowe. W AsmOne nie ma takich przygód.

@Hexmage960, post #175
 zrobiłem w interku, ale nie spełnia wymogów hehe prędzej będzie efekt śniegu w grze, która czeka na listopad
 zrobiłem w interku, ale nie spełnia wymogów hehe prędzej będzie efekt śniegu w grze, która czeka na listopad  nie zakładam wątku, bo tradycyjnie nie ma muzyki, aby nagrać gameplay. Teraz party się skończyło, to i mój kompan znajdzie czas na muzykę do gier i dokończymy te moje twory
 nie zakładam wątku, bo tradycyjnie nie ma muzyki, aby nagrać gameplay. Teraz party się skończyło, to i mój kompan znajdzie czas na muzykę do gier i dokończymy te moje twory 
 były próby, ale poległem na tym
 były próby, ale poległem na tym  
                                    @cholok, post #178